ISO 24223:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٣ نوفمبر ٢٠٢١
Cheese — Guidance on sample preparation for physical and chemical testing
ملفات الوثيقة ISO 24223:2021
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
28.93 BHD
مجال الوثيقة ISO 24223:2021
This document gives guidance on the sample preparation of fresh cheese, (semi)soft cheese, (semi)hard cheese, processed cheese and whey cheese for physical and chemical analysis, including analysis by applying instrumental methods.
This document describes the (sub)sampling, and sample preparation steps carried out after sampling according to ISO 707 | IDF 50 and prior to method-specific sample preparations, e.g. as with analytical methods listed in References [2] to [22].
NOTE Analysis on volatile substances, minor components or allergens can require additional precautionary measures in sample preparation in order to avoid loss of or contamination with one or more target analytes.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 23009-9:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Dynamic adaptive streaming over HTTP (DASH) — Part 9: Redundant encoding and packaging for segmented live media (REaP)


ISO/IEC TR 27599:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Brain-computer interfaces — Use cases


ISO 4517:2025
مواصفة قياسية دولية
Physical vapor deposition (PVD) coatings — Contact angle measurement of metallic hydrophobic PVD coatings

ISO 15237:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total mercury
